dimarts, 26 d’agost del 2008

Coldplay

Coincidint amb la sortida del nou disc dels nois de Chris Martin, he sentit moltissima crítica cap a ells. Comentaris com "els musicalment nefasts Coldplay" o "el penòs darrer disc" son frequents a la crítica especialitzada. Siguem francs, Viva la Vida no es, ni de bon trós, el que havia dit Chris Martin que seria (el fí d'una trilogia, el millor disc de l'història etc...) Però no està gens malament. Personalment, pens que la critica pseudointelectual s'avorreix molt aviat i que tot allò que no ve amb el segell d'independent o de fora de la industria li pareix poc menys que basura. Només vull recordar als crítics que els Coldplay, són els mateixos que els maravellaren amb Parachutes i a Rush of blood to the head, els mateixos que feian flipar als fibers, on compartiren cartell amb els protegits de la critica Strokes, Beck, Suede, Placebo, Radiohead etc... Així que als Coldplay que no me'ls toquin!

3 comentaris:

Mago ha dit...

Me encantan Coldplay, y también me mola, llegar a mi blog y descubrir que has dejado algún mensaje positivo. Eres un grande.

miquelmorrisey ha dit...

tu y yo hablamos la misma lengua prim. Además, tu eres aún más grande. Un saludo crack.

Mago ha dit...

Me gustaría realizar un híbrido. Se trata de mezclar sabidurías. La tuya y la mía, podríamos conseguir grandes cosas...dos cabezas piensan más y mejor que una...un abrazo amigo.